0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

SAVA Eskimo HP2 195 55 R16 87H Leto izdelave:2023

Hiter pregled

Sava Eskimo HP2

Pnevmatika je nadgradnja priznane prejšnje serije Eskimo HP. Prinaša še učinkovitejše pospeševanje in odlično vodljivost na snegu, ki jo doseže z uporabo Dezen Hook-rib vdori. Nudi izvrstno naležno površino pri vožnji po poledenelih cestah, kar privede do boljšega nadzora in razporeditve teže avtomobila.

Za zimsko pnevmatiko ima odlično vodljivost in zavorno pot tudi na suhih podlagah, čvrsti zunanji koti pa pomagajo premagovati ostre ovinke s popolno preciznostjo.

Vsekakor pnevmatika za vse zimske razmere, ki vas bo navdušila z zmogljivostjo in dostopnostjo.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 85,40 €

Special Price 72,00 €

Podrobnosti

Sava Eskimo HP2 Pnevmatika je nadgradnja priznane prejšnje serije Eskimo HP. Prinaša še učinkovitejše pospeševanje in odlično vodljivost na snegu, ki jo doseže z uporabo Dezen Hook-rib vdori. Nudi izvrstno naležno površino pri vožnji po poledenelih cestah, kar privede do boljšega nadzora in razporeditve teže avtomobila. Za zimsko pnevmatiko ima odlično vodljivost in zavorno pot tudi na suhih podlagah, čvrsti zunanji koti pa pomagajo premagovati ostre ovinke s popolno preciznostjo. Vsekakor pnevmatika za vse zimske razmere, ki vas bo navdušila z zmogljivostjo in dostopnostjo.
Šifra 5452000490124Z
Znamka SAVA
Premer 16
Širina 195
Višina 55
Oprijem B
Poraba C
Hrup (dB) 71dB
Hitrostni razred H
Nosilnost 87
Vozilo OSEBNO
Sezona ZIMSKA
Dobava 1 dan