0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

V naši avtopralnici se bomo vašemu vozilu posvetili od nog do glave. Pardon, od koles do strehe.

Notranjost avtomobila je hitro lahko zelo umazana. Za razliko od vašega doma je pri avtomobilu umazanija veliko večja in hitrejša. Vsakič ko se usedete v svoj jekleni konjiček dodate nekaj umazanije, ki jo nehote prinesete od zunaj. Vsakokrat ko pijete ali jeste, dodate nekaj drobtin ali razlitja, v bistvu samo če sedite v avtu spustite lase,odmrlo kožo, kihanje, ličila ter druge onesnaževalce.

Zelo pomembno je, da se v avtu dobro počutite, saj večino časa preživite ravno v njem. Naj notranjost vašega avtomobila prijetno diši in naj bo »razkužena«. To dosežete samo, če ga redno čistite ter si privoščite globinsko čiščenje avtomobila vsaj 3 - krat v letu, še posebej, če kadite.

Prav tako je pomembno, da si umislite globinsko kemično čiščenje celotnega avtomobila Ko si kupite nov oziroma rabljen avto, da ga razkužite in da se v njem lagodno počutite. To je vrhunska rešitev za rabljene avtomobile, avtomobile za nadaljnjo prodajo in vse ljudi ki ljubijo čistočo.

V naši avtopralnici se bomo vašemu vozilu posvetili od nog do glave. Pardon, od koles do strehe. Zunanje čiščenje zajema predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila. Notranje čiščenje pa sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom. Ob koncu bo vaš avto predel od ugodja. Ko bo brezhibno čist, se bosta skupaj lahko odpeljala novim dogodivščinam naproti.