0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 195/65/R15 91T

Hiter pregled

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 195/65/R15 91T

Pnevmatika Goodyear UltraGrip Performance 3 je visokozmogljiva zimska pnevmatika, namenjena osebnim in športnim terenskim vozilom (SUV). Zasnovana je tako, da zagotavlja odličen oprijem in vodljivost v snežnih in poledenelih razmerah ter na mokrih cestah.

Pnevmatika ima asimetričen dezen tekalne plasti, izpopolnjen za zmogljivost na mokri in suhi podlagi. Zmes tekalne plasti ima veliko vsebnost silike, ki izboljšuje oprijem na mokrih in spolzkih površinah, hkrati pa tudi vodljivost in učinkovitost zaviranja. Pnevmatika UltraGrip Performance 3 vključuje tehnologijo 3D BIS podjetja Goodyear, za katero je značilno medsebojno prepletanje blokov, da sta zagotovljena večja stabilnosti in boljši oprijem na snegu in ledu. Poleg tega ima pnevmatika dezen tekalne plasti v obliki črke V, ki pomaga odvajati vodo in snežno brozgo izpod naležne površine in s tem zmanjšuje tveganje akvaplaninga.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 75,64 €

Special Price 67,00 €

Podrobnosti

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 195/65/R15 91T Pnevmatika Goodyear UltraGrip Performance 3 je visokozmogljiva zimska pnevmatika, namenjena osebnim in športnim terenskim vozilom (SUV). Zasnovana je tako, da zagotavlja odličen oprijem in vodljivost v snežnih in poledenelih razmerah ter na mokrih cestah. Pnevmatika ima asimetričen dezen tekalne plasti, izpopolnjen za zmogljivost na mokri in suhi podlagi. Zmes tekalne plasti ima veliko vsebnost silike, ki izboljšuje oprijem na mokrih in spolzkih površinah, hkrati pa tudi vodljivost in učinkovitost zaviranja. Pnevmatika UltraGrip Performance 3 vključuje tehnologijo 3D BIS podjetja Goodyear, za katero je značilno medsebojno prepletanje blokov, da sta zagotovljena večja stabilnosti in boljši oprijem na snegu in ledu. Poleg tega ima pnevmatika dezen tekalne plasti v obliki črke V, ki pomaga odvajati vodo in snežno brozgo izpod naležne površine in s tem zmanjšuje tveganje akvaplaninga.
Šifra 4038526068149z
Znamka GOODYEAR
Premer 15
Širina 195
Višina 65
Oprijem B
Poraba C
Hrup (dB) 70dB B-razred
Hitrostni razred T
Nosilnost 91
Vozilo OSEBNO
Sezona ZIMSKA
Dobava 1 dan