0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

MICHELIN PRIMACY 4 225/45R17 91Y

Hiter pregled

POREKLO: NEMČIJA

LETO IZDELAVE: 2018

Dolgotrajne zmogljivosti. Optimizirana skulptura pnevmatike.
Zaradi novega dezena na tekalni plasti, ki je osredotočen na varnost, ohranja pnevmatika MICHELIN Primacy 4 visoko raven izpodrivanja vode!
Z novim dezenom +22% prostora za izpodrivanje večje količine vode

Najnovejše generacije visoko zmogljive gumene zmesi
Zahvaljujoč najnovejši generaciji visoko zmogljive gumene zmesi pnevmatika omogoča MICHELIN Primacy 4 izjemne zmogljivosti zaviranja na mokri podlagi, pri tem pa ne dopušča kompromisov glede življenjske dobe pnevmatike.

Inovativni indikatorji obrabe dezena
Izboljšajte vaše izkušnje s pnevmatikami MICHELIN Primacy 4 Inovativni indikatorji obrabe dezena so vam v pomoč, da ugotovite, kdaj je pnevmatike treba z

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 138,41 €

Special Price 89,00 €

Podrobnosti

POREKLO: NEMČIJA LETO IZDELAVE: 2018 Dolgotrajne zmogljivosti. Optimizirana skulptura pnevmatike. Zaradi novega dezena na tekalni plasti, ki je osredotočen na varnost, ohranja pnevmatika MICHELIN Primacy 4 visoko raven izpodrivanja vode! Z novim dezenom +22% prostora za izpodrivanje večje količine vode Najnovejše generacije visoko zmogljive gumene zmesi Zahvaljujoč najnovejši generaciji visoko zmogljive gumene zmesi pnevmatika omogoča MICHELIN Primacy 4 izjemne zmogljivosti zaviranja na mokri podlagi, pri tem pa ne dopušča kompromisov glede življenjske dobe pnevmatike. Inovativni indikatorji obrabe dezena Izboljšajte vaše izkušnje s pnevmatikami MICHELIN Primacy 4 Inovativni indikatorji obrabe dezena so vam v pomoč, da ugotovite, kdaj je pnevmatike treba zamenjati.
Šifra 001633Z
Znamka MICHELIN
Premer 17
Širina 225
Višina 45
Oprijem A
Poraba C
Hrup (dB) 69dB
Hitrostni razred Y
Nosilnost 91
Vozilo OSEBNO
Sezona LETNA
Dobava 1 dan