0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

SAVA Eskimo HP2 225 50 R17 98V

Hiter pregled

Visokozmogljiva zimska pnevmatika za zanesljivo vožnjo po snegu in ledu

Pnevmatika Sava eskimo hp je posebej zasnovana za visokozmogljivo vožnjo po snegu in ledu. Uživajte v zanesljivem vodenju in oprijemu svojega vozila tudi v najtežjih razmerah na cesti. Potrjena s simbolom snežinke za zimsko uporabo.
Glavne lastnosti pnevmatike Sava eskimo hp:
- odličen oprijem in vodljivost na snegu,
- zanesljivo zaviranje na mokri podlagi,
- izjemna vodljivost,
- visoka kilometraža.

Odličen oprijem in vodljivost na snegu
Uživajte v brezskrbni vožnji po snegu in ledu. Poseben zimski dezen tekalne plasti odlikujejo medsebojno prepletene lamele, ki se oprimejo snega na površini ceste in vam s tem zagotavljajo, da ohranite nadzor nad vozilom. Izpopolnjena oblika pnevmatike zagotavlja dober stik s cesto in varnejšo vožnjo.

Zanesljivo zaviranje na mokri podlagi
Usmerjen dezen in zmes z visokim deležem silike zagotavljata izjemen oprijem na mokri podlagi ter s tem krajšo zavorno pot v deževnem vremenu.

Izjemna vodljivost
Guma eskimo hp je prava rešitev za visokozmogljivo vožnjo v zimskih razmerah. Žilava karkasa z enim vložkom zagotavlja togost, ki je potrebna za zanesljivo vožnjo pri visoki hitrosti.

Visoka kilometraža
Zmes tekalne plasti, ki je odporna proti obrabi, in izpopolnjena zgradba omogočata pnevmatiki eskimo hp, da zdrži dlje in vam tako prihrani denar. Z enim kompletom gum prevozite več kilometrov.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 104,80 €

Special Price 93,00 €

Podrobnosti

Visokozmogljiva zimska pnevmatika za zanesljivo vožnjo po snegu in ledu Pnevmatika Sava eskimo hp je posebej zasnovana za visokozmogljivo vožnjo po snegu in ledu. Uživajte v zanesljivem vodenju in oprijemu svojega vozila tudi v najtežjih razmerah na cesti. Potrjena s simbolom snežinke za zimsko uporabo. Glavne lastnosti pnevmatike Sava eskimo hp: - odličen oprijem in vodljivost na snegu, - zanesljivo zaviranje na mokri podlagi, - izjemna vodljivost, - visoka kilometraža. Odličen oprijem in vodljivost na snegu Uživajte v brezskrbni vožnji po snegu in ledu. Poseben zimski dezen tekalne plasti odlikujejo medsebojno prepletene lamele, ki se oprimejo snega na površini ceste in vam s tem zagotavljajo, da ohranite nadzor nad vozilom. Izpopolnjena oblika pnevmatike zagotavlja dober stik s cesto in varnejšo vožnjo. Zanesljivo zaviranje na mokri podlagi Usmerjen dezen in zmes z visokim deležem silike zagotavljata izjemen oprijem na mokri podlagi ter s tem krajšo zavorno pot v deževnem vremenu. Izjemna vodljivost Guma eskimo hp je prava rešitev za visokozmogljivo vožnjo v zimskih razmerah. Žilava karkasa z enim vložkom zagotavlja togost, ki je potrebna za zanesljivo vožnjo pri visoki hitrosti. Visoka kilometraža Zmes tekalne plasti, ki je odporna proti obrabi, in izpopolnjena zgradba omogočata pnevmatiki eskimo hp, da zdrži dlje in vam tako prihrani denar. Z enim kompletom gum prevozite več kilometrov.
Šifra 5452000489876Z.
Znamka SAVA
Premer 17
Širina 225
Višina 50
Oprijem C
Poraba C
Hrup (dB) 71
Hitrostni razred V
Nosilnost 98
Vozilo OSEBNO
Sezona ZIMSKA
Dobava 1 dan