0item(s)

Ni izdelkov v vaši nakupovalni košarici

Product was successfully added to your shopping cart.

SEBRING 225/40R18 92Y ULTRA HIGH PERFORMANCE

Hiter pregled

SEBRING 225/40R18 92Y ULTRA HIGH PERFORMANCE

Pnevmatik Ultra High Performance so posebej izdelane pnevmatike za velike hitrosti na ovinkastih cestah.
Pogosto jim pravimo tudi "dirkalne pnevmatike cestnega prometa".

Pnevmatika Sebring Ultra High Performance Vam nudi oprijem tudi pri polni zmogljivosti, tako da lahko brez skrbi uživate v svojem vozilu.
Za izboljšanje udobja med vožnjo smo pri izdelavi naših pnevmatikah bili še posebej pozorni na to, da ne povzročajo kotalnega hrupa.
Ne glede na to, ali potrebujete letne, zimske, celoletne pnevmatike ali pnevmatike UHP, pri nas lahko najdete ustrezne za vsako sezono.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 70,54 €

Special Price 60,00 €

Podrobnosti

SEBRING 225/40R18 92Y ULTRA HIGH PERFORMANCE Pnevmatik Ultra High Performance so posebej izdelane pnevmatike za velike hitrosti na ovinkastih cestah. Pogosto jim pravimo tudi "dirkalne pnevmatike cestnega prometa". Pnevmatika Sebring Ultra High Performance Vam nudi oprijem tudi pri polni zmogljivosti, tako da lahko brez skrbi uživate v svojem vozilu. Za izboljšanje udobja med vožnjo smo pri izdelavi naših pnevmatikah bili še posebej pozorni na to, da ne povzročajo kotalnega hrupa. Ne glede na to, ali potrebujete letne, zimske, celoletne pnevmatike ali pnevmatike UHP, pri nas lahko najdete ustrezne za vsako sezono.
Šifra 3528709404259Z
Znamka SEBRING
Premer 18
Širina 225
Višina 40
Oprijem C
Poraba C
Hrup (dB) 72dB B-razred
Hitrostni razred Y
Nosilnost 92
Vozilo OSEBNO
Sezona LETNA
Dobava 1 dan